Formenerg S.A.

FORMENERG - S.A. este o companie eficientă, cu o experienţă de peste 46 de ani în domeniul formării profesionale, care a reuşit să se modernizeze şi să se adapteze cerinţelor clienţilor săi pe o piaţă tot mai dinamică, în continuă schimbare şi cu potenţial mare de creştere. În prezent, există deja certitudinea că cea mai importantă resursă a societăţii o reprezintă capitalul uman. În complexitatea lui, acesta este un infinit izvor de posibilităţi evolutive pentru toţi actorii activi pe piaţa muncii, dar mai ales pentru cei care cunosc acest lucru şi acţionează direct în vederea valorificării lui.

Avem credinţa că fiecare individ deţine un potenţial imens, care în contextul potrivit, cu o educaţie completă, adecvată şi în permanenţă actualizată, poate aduce plus valoare în societatea de mâine.

Asociatia Smart Projects

Misiunea Asociatiei Smart Projects este, conform statutului, aceea de a promova activitatile: educative, culturale, de tineret, sociale, formare, consiliere, recrutare, plasare a fortei de munca, culturale, antreprenoriale, turistice, sanatate si protectia mediului.

Asociatia are experienta in implementarea proiectelor finantate din fonduri structurale prin POSDRU. In perioada 2010-2015 SMART PROJECTS a implementat 5 proiecte in domeniul ocuparii fortei de munca si dezvoltarii antreprenoriale, proiecte ce au vizat ca grup tinta persoanele fara un loc de munca si somerii, dar si angajatii.

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Arges

Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges este o organizatie ne-guvernamentala, non-profit, si apolitica, constituita la initiativa unui grup de firme importante din Pitesti pentru a contribui efectiv la dezvoltarea mediului economic argesean. Cifra de afaceri totala a membrilor AOA AG depaseste 2,5 miliarde de euro.

Activitatea principala a Asociatiei Oamenilor de Afaceri Arges se materializeaza în reprezentarea intereselor membrilor in raport cu alte entitati, organizarea de întâlniri de afaceri sub diferite forme pentru stimularea investitiilor in judet, sustinerea de campanii de promovare a produselor locale prin realizarea de târguri, expozitii si alte actiuni similare. De asemenea organizatia îsi propune sa fie si un centru de informare si consultanta pentru firmele membre.